Ik wil je eens
Laat een stukje van jezelf
voor me over.
Ik wil je niet zien
zinken in zijn mond
of verdrinken
in zijn ogen.
Een mond en
ogen die
ik niet ken
maar verkeerd
zijn. Ik wil niet weten
wat zo onwerkelijk is,
maar toch zo’n
waarheid voor jou.
Laat me toch even
voelen dat jouw jongen
niet verloren is en blijf
voor de rest je liefde trouw.