God almachtige vader die in de hemelen zijd.
Scheld me al mijn schulden kwijt.
Vergeef me van alle zonden en geef me kracht om deze boodschap te verkondigen.
Ons heden lasten en zorgen,verlos ons van deze kommer en kwel.
God onze vader gij die over ons waakt.
Ik vraag help me vergeven.
En weten dat ik besta in uw naam.
Wat in onze zielen omgaat verlos ons van zielenpijn.
Geef ons het heden, verlos ons van het verleden.
In goede en slechte dagen wil ik u vragen verlos ons van het kwade.
Geef ons heden en ons dagelijks brood en bevrijd de mensheid van alle nood en lijden.
Laat hun zielen bevrijden van kommer en kwel.
Zodat iedereen het stelle wel.
God ik dank je voor te luisteren.
Hou je in ere.