Ik lijk gelukkig.
Ik doe blij.
Niemand weet dat de tranen stromen,
diep van binnen in mij.
Een optimistisch meisje met een positieve kijk op leven.
Is wie ik ben als ik m'n gedachtens even stil zet.
Kleine dingen maken me gelukkig.
Een lach, een kusje op mijn voorhoofd.
Maar soms vraag ik me af..
Waneer wordt ik dan van mijn pijn geroofd?
Ben net kome kijken.
Dingen meegemaakt maar veel meer voor me.
Ik ben niet afhankelijk van een jongen.
Dat is inmiddels doorgedrongen.
De gevoelens uit mijn hart.
Pen, papier en de kracht waarop ik drijf.
Weet zelf, het is geen onzin..
De dingen die ik opschrijf.