'Troost, pijn en haat'
Troost, pijn en haat,
da's het centrum van dit verlaat..
Slechts een weg naar de dood?
Nee, Hij vermoordt ze, na dat hij hen verloot.
En het spijt me verschrikkelijk, Heer,
maar het gebeurt steeds keer op keer;
En steeds kies jij de verkeerde,
alsof het mij niet deerde..
Maar dat deed het wel, het deed pijn,
het deed enorm veel pijn..
Ik ben kwaad, op Jou, op het leven,
het spijt me moest ik Je nooit meer vergeven!
Hoe hard ik ook probeer,
het lukt me geen enkele keer,
steeds zijn zij het, die Jij kiest,
steeds is het een geliefde die verliest..
En het doet pijn Jou te zien winnen,
Vind niet de juiste woorden,zinnen..
Jij hebt de meeste macht,
Jij bent het die het meeste lacht..
Ik ben kwaad, op Jou, op het leven,
het spijt me moest ik Je nooit meer vergeven!
Ja, ik haat alles, ook Jou, vuile moordenaar,
het spijt me, maar toch ben Je nog steeds een liefdesbarbaar..
Verdorie, :'(