I wanna heart you now.
jou liefde laat me niet echt lauw.
because you're my everything.
je bent gewoon een lekkerding.
but what I have heart.
is wat nu alleen nog maar door me kop zeurt!
it is not fair for me.
dat jij liegt is wat ik niet zie.
you're so fake.
jij bent niet de jongen die me zo aarig leek.
I love you so.
liefde is geen spelletje zoals party en co.
but now i have to go.
je zal me nooit meer zien, nooit meer zo!
*het gedicht kan je op 2 manieren lezen! 1. nederlands engels. 2. alleen engels. alleen nederlands is namelijk niet zo mooi!!