Ik leef alleen op de beat
De beat van muziek, mijn hart
Het ritme gaat door
Het is zo apart
De beat geeft zoveel meer
Verschillende melodieen, mijn leven
En als de beat stopt
Heeft hij alles gegeven
Dan is de beat verloren
En melodieen zijn gegaan
Toch blijft er altijd een beat kloppen
van jullie bestaan