De nachtmerrie bestijgen
de strijd aangaan
gensters uit hemelbanen slaan
uitgeput handen om teugels
uitrusten en nahijgen
Wacht hij dan op jou
warmt het bed en droomt
alsof er niets gebeurd is
geduldig en zachtaardig
als een elektrische deken?
Jij wordt wakker, ruikt
naar zweet en paard
kijkt en jij weet
de Dode Zee geneest
houdt vele mensen drijvend