Zorgenkind, waarheen?
Of laten we het zo gaan?
Is het geen probleem?
Zorgenkind, verdriet,
we maken ons niet erg druk,
het leeft bij ons niet.
Zorgenkind verdwijnt.
Het is al wat zon dat schijnt.
Schone schijn, verbloemd.
Zorgenkind lost op,
met daadkracht en wijsheden
Alles op z'n kop.
Zorgenkind, geluk,
de één kan niet zonder twee.
Samen is het leven.
Zorgenkind, liefde!
Ja, nu wordt het serieus,
je hebt echt geen keus!
Want échte liefde
sterker dan het zorgenkind!
Ga, hou van jezelf.
@