Voor Peter,
PRDV over, is van de baan,
hij bedenkt vast wel weer iets nieuws,
daar kun je van op aan…
Peter, wilde graag in de politiek,
want de misstanden,in Nederland
maakte hem ontzettend ziek…
Peter, je droom is nu voorbij,
een baan in de politiek, is jou niet vergund…
Ga verder met misdaadjournalistiek
want, dat is uiteindelijk, het beste wat je kunt!
Peter, helaas je droom is echt voorbij,
het mooie hiervan is…. een alibi voor mij..
Richt je maar, opnieuw op het criminele vlak,
zoals je altijd al deed met groots gemak…
Kijk of je nog weer floppy`s of computers vind,
of iets anders, wat ons aan jouw programma bind…
Ga opnieuw op inlichtingenjacht,
geeft de burgers iets,
waarbij ze in haar vuistje lacht…
Peter, helaas het was je wel gegund,
misschien later…
wanneer je`t weer proberen kunt…
zodra de maatschappij,
nog zieker is van de huidige politiek,
probeer het dan opnieuw,
en dien hun van repliek….
Jammer Peter…
John