Iemand verliezen waar je om geeft.
Je krijgt het gevoel alsof je hart het begeeft.
Door emoties, die je hart overladen.
En onbeantwoorde vragen, je kan alleen maar raden.
Wees verdrietig en huil meerdere malen.
Maar laat je er niet door naar beneden halen.
Je hebt iemand verloren, en je denkt dat niemand je nog wat kan maken
Maar jij bent iemand kwijt, en wij willen jou niet kwijt raken.
Want je staat er echt niet alleen voor in je leven
Denk aan al die mensen die ook om jou geven.
Hij is nu misschien weg, heel erg ver
Maar droog je tranen, want in de hemel is hij nu een ster.
Hij zal lachend op je neer kijken, en desnoods bij je zweven.
Hij is misschien weg, maar in jouw hart nog in leven.
Want hij is pas we als jij hem vergeten zou
Heel veel sterkte, hou van jou.