Sfeer
Soms is er een heel gespannen sfeer,
thuis, of ergens anders,
dan kijk je op jezelf neer,
want er lijkt niets meer leuk.
Die bepaalde sfeer,
schept een gevoel,
blij, bang, boos, verdrietig,
maar soms ben je ook heel koel.
Maar jij kan daar iets aan doen,
zorg dat er iets leuk is,
denk niet meer aan toen,
hoe de sfeer was.