Ik leef met een angst
Een angst om jou kwijt te raken
Een angst dat je er ooit niet meer bent
Die angst maakt me soms gek
Dan word ik somber
Somber omdat ik denk dat ik zonder je moet
Somber omdat ik weet dat ik dat niet kan
Die somberheid doet mij pijn
Die angst en somberheid bezorgen me slapeloze nachten
Omdat ik het niet uit mijn gedachten krijg
Wat moet ik als je wel wat gebeurd?
Ik weet het niet, ik weet het echt niet...
Ik geef zo ontzettend veel om jou
Daarom wil ik je niet verliezen
Jij bent alles waar mijn leven om draait
Wat als dat ineens wegvalt?
Zonder jouw liefde kan ik niet leven
En dat wil ik ook niet
Jij bent het mooiste wat me is overkomen
Wat als je ineens weg bent?
Weg van hier...
Weg van alles...
Weg van deze wereld...
Lieverd, zeg me alsjeblieft dat je nog lang niet gaat