Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
De ochtend
Een Ochtend
Ooit was er een ochtend
Zo kleurrijk als de zon
Die me ’s ochtends wekte
Met zijn stralen
Op mijn gezicht
Een ochtend die rook
Naar een zomerbloesem
Zo wondermooi
Als de glimlach op jouw snoet
De glimlach die ik zag
Elke morgent weer
Als ik bij je was
Het was een ochtend vol liefde
Een ochtend vol geluk
Vol vreugd
Een ochtend om niet te vergeten
Maar de ochtend toverde zich
Op zekere dag
In onze harten
En bleef daar wonen
Deze komt niet meer tot uiting
Het is vergroeit
Daar waar het woont
Het is slechts een herinnering
Ergens in ons
~Sara Vervloesem~
Reacties op dit gedicht
Sara Vervloesem vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
jan steurs
:
Zondag, december 25, 2005 23:31
Over dit gedicht
Auteur:
Sara Vervloesem
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
21 december 2005
Thema's:
[Dromen]
[Heimwee]
[JIJ]