Vannacht is het weer gebeurd
Daarom ben ik nu zo goedgehumeurd
Voelde bijna die fijne lippen op me mond
Tot ik vanochtend weer eens opstond
Voelde bijna die armen om me heen
En voel me dan toch weer zo alleen
Als jij het was in me bed en in me armen
Dan had ik je de hele nacht willen opwarmen
Je nooit willen laten gaan in me dromen
Niemand die daar zal tussenkomen
Alleen jij en ik alleen met ze twee
Ergens ver op een eiland dicht bij zee
Jij die in me droom een engeltje lijk
Ik vind je leuk ik zeg het je eerlijk
Wil je in het echt je lippen raken
En ook zo jouw dromen waarmaken.