Mijn grote liefde heb ik verloren...
Ik heb hem verloren aan omstandigheden buiten ons om....
Mischien was het zijn eigen keus....
Mischien kwam het door de situatie waarin hij op dat moment verkeerde...
Waarom zegt hij dat het hem spijt?
Weet hij dan niet dat ik het hem niet KAN vergeven?....
Dat ik het hem niet WIL vergeven.....
Ik denk dat het een excuus is om het gebeurde aanvaardbaar te maken...
Ik weet het niet...En zal het waarschijnlijk ook nooit weten...
Een ding weet ik zeker....
hoe zeer ik het ook wil......
Ik zal hem nooit vergeten.....
En ik zal voor altijd in zijn geheugen gegrift staan: als de vrouw van zijn dromen die hij heeft laten gaan... vooraltijd...