Ik had een goede jongen kunnen wezen, vol met dromen.
In plaats daarvan vrees ik het verleden,
vraag me af hoever ik nog kan komen.
Zoals het nu is: het verleden vedringt het heden.
Ik ben nu moe gestreden. Ik heb zo vaak gebeden.
Maar was het ook gemeend?
Ik probeer te beleven wat anderen mij ontnemen.
Ben er achter in dit leven is het meer nemen dan geven.
Ik heb een goede jeugd gehad thuis bij mijn familie.
Zoveel kansen gehad en nog steeds,
doe ik ze dagelijks verdriet.
Ik vermijd dat ze komen achter de feiten.
Want, de waarheid is waaruit zal blijken.
Dat wat ze dachten is de waarheid.
Ik leef in een schaduw en ik kan me niet verlossen.
Van de realiteit.
Geen wiet, dus wordt ik maar dronken.
Ik neem pilletjes zodat de waarheid wordt vedrongen.
Hoe diep ben ik gezonken?
Op straat loop ik stronken, uit me bol,
met teveel zonden.
!!!ik ben met de zonden begonnen!!!
One love an' peace