Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een gedachte vervaagd
Een gedachte vervaagd
bij een blik naar de nacht
om stervend te beseffen
waar ik me in stort
Ik reik naar mijn hart
dat nu mijn weg blijft leiden
Alles achter me gelaten
om morgen weer op te rapen
Stiekem toch verlangen
terwijl ik zeg van niet
Een weg nog niet bewandeld
langs een rivier van vergeten gedachten
Bewustmakend loop je daar
om mij de steun te geven
Nu ik weet dat het goed is
en terug te gaan leven
Reacties op dit gedicht
RegenboogPrinsesElfje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
RegenboogPrinsesElfje
Gecontroleerd door:
260580
Gepubliceerd op:
21 december 2005
Thema's:
[Verlangens]
[Vroeger/Herinneri]
[Toekomst]