Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
*Give us the faith*
Give us faith
Now you feel the pain of sorrow
You don’t dare to think about tomorrow
How do you get trough all this pain?
It’s driving you insane
Why did you let it come so far?
Why did you get into that car?
Why did you lie again?
Why couldn’t you just behave like a man?
I hope you’ll once understand
That we always want to take your hand
We always want to stand by you
No matter what you do
Just ask for our help
And we’ll stand by your side
As long as you give us the faith
We’re all going to be all right
Reacties op dit gedicht
SinLove vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
SinLove
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
21 december 2005
Thema's:
[Verslaving]
[Vaders]
[Verdriet]