Mijn hart is vervuld met pijn
en ik vraag me af waar je nu zou zijn
Ik weet 't , je hebt het me gezegd
en ik heb me daar ook bij neergelegd
Maar ik voel me nu zo bezwaard
waarom heb ik zo'n rotgevoel vergaard
het voelt niet goed je nu al te verliezen
maar jij wilde hiervoor kiezen
Ik gun je alle geluk, dat weet je heel goed
om dat toe te geven kost me veel moed.
Ik ben weer waar ik begonnen ben
met 't gevoel dat ik inmiddels zo goed ken.
ik weet ook even niet wat ik nu verder wil
het is om me heen zo vreselijk stil
Je bracht me lef en bravour
maar nu wordt 't een hele toer
om mezelf weer op te richten
want ik wil en mag er niet voor zwichten
Ik moet verder , mijn maatje kwijt
en weer alleen, ik verdoe mijn tijd...