Mijn spiegelbeeld.
Ik heb je lief mijn spiegelbeeld.
Ik heb je lief mijn schaduw.
Ik haat je mijn spiegelbeeld.
Ik haat je mijn schaduw.
Ik weet het niet meer, wie ik ooit was.
Wie ik nu ben, of wie ik ooit word.
Ik kan alleen zeggen mijn spiegelbeeld
mijn schaduw zijn niet langer ik.