In het woordenboek staat:
Verliefd: vervuld van een sterk verlangend, onrustig makend gevoel voor iemand.
Maar hoe zijn die vlinders dan in mijn buik beland?
Liefde is toch zoveel meer dan die ene zin.
Die zin is toch slechts maar het begin.
Liefde is niet kunnen slapen.
Maar hem toch weer keer op keer zitten aan te gapen.
Liefde is telkens aan hem denken.
En hem je allermooiste lachje schenken.
Liefde is soms afzien.
En eens wenen bovendien.
Maar liefde is ook zalig, ja zalig dat gevoel.
Als je ooit al eens verliefd was, dan weet je wat ik bedoel!
Van My To J..i