telkens weer die negatieve neergaande spiraal
alles is zwart en ik weet niet hoe ik mij moet uiten
er zijn nog zoveel dingen die niet goed gaan,ik baal
omdat ik mij steeds weer ga afsluiten
weer die depressieve fase zonder enig doel
net toen het juist zo goed leek te gaan
hoe kan ik nou leven met dit onzekere gevoel
dit is geen leven maar overleven en doorgaan
ik weet niet hoe lang ik dit nog vol kan houden
mijn energie is op,ben burn-out
ik heb genoeg mensen om mij heen die van mij houden
dat is dan ook de reden die mij ervan weerhoudt
om het allemaal maar op te geven
maar soms ben ik zo bang
om in deze moeilijke maatschappij te leven
en vraag mij af waarom duurt het zo lang
ik voel mij zo verrot alleen
ik weet dat god een doel heeft
maar waar wil hij dan met mij heen
wist ik maar wanneer hij mij een seintje geeft
--