Je bent lief, teder en zohemels zacht.
Mijn liefde voor jou wordt nooit bedacht.
Je hand past perfect in de mijne,
en als je door m'n haren wrijft
zou ik zo met je willen verdwijnen...
Mijn hart zal nooit tilt slagen,
alleen maar samen met jou even stil staan.
Je luistert en lacht,
toch wordt m'n liefde nooit bedacht.
Als ik je daar zo voor me zie staan
vindt ik overal rust in mijn breekbaar bestaan.
Ik voel me zo heerlijk veilig en klein,
als ik nog maar bij jou mag zijn.
En wanneer ik iemand nodig heb om mee te lachen,
huilen of vast te houden als m'n wereld instort,
DAN BEN JE ER !
En ik weet dat je er zult zijn,
morgen
en altijd
dankje, lieve schat