Kruiswoordpuzzel
Ik voel me fier en een beetje dol
Nog 1 woord en mijn kruiswoordpuzzel is helemaal vol
Alleen de omschrijving maakt me wat verward
Het laatste woord, omschrijving, “uit je hart”
Het begint met een L en eindigt op een é
Wat bedoelen ze er toch mee
Zes letters voor het woord
Dat als “uit je hart” wordt verwoord
Liefde past, daar ben ik zeker van
Raar, dat dat het woord is dat passen kan
Want als ik denk aan de omschrijving “uit je hart”
Denk ik aan jou naam en maakt me dat verward
De eerste en laatste letters kloppen wel
Maar een letter te weinig, wat een spel
Nu begrijp ik het, het is de omschrijving die telt
En inderdaad, “liefde” is als jou naam, maar dan anders gespeld.
Dirk