De wind slaakt langs m'n oren heen
je werd door de wind meegenomen
ik voel je lichaam langs de mijnne
hoor je stem weergalmen als een echo
gure regen maakt de dag somber en dof
ik zie je misschien niet meer
maar ik weet dat je er bent..
ik vergeet je nooit..