Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
08
08
lange rijden in speciaalzaak
tijd genoeg om te kiezen
wat er nodig is voornemen
tot besluiten is niet nodig er
moet worden beslist wat met
Kerst op tafel komt in 2006
zal blijken of voornemen tot
detachering effect zal krijgen
het was al licht toen nog steeds
sporters van het jaar hun zegje
deden belangrijkste nieuwsfeit
vinden wij de selectie van Oranje
je bent een stomme mamma
zegt haar evenbeeld onbedoeld
wil je een croissant ze pakt het
een passerende latina aait haar bol
geduldig pakt de bediende
doosjes om uit vele hoeken
schijven op te diepen lang
verborgen geluid klinkt op
beste kerst en eindejaarswensen
leer bezorger kennen herkent zij
mij ook vanmorgen op standje
een zijn de haartjes ingekort
23DEC2005 1905
Reacties op dit gedicht
wileo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Oorlam
:
Vrijdag, december 23, 2005 21:12
hehe ja
Over dit gedicht
Auteur:
wileo
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
23 december 2005
Thema's:
[Delen]
[Leven]
[Nieuwjaar]