Troost
Ik wil troost,
ja,
ik wil troost,
maar,
alleen
omdat ik de pijn
niet meer aankan,
troost,
dat doet soms goed,
ik wil troost,
ja,
ik wil troost,
de pijn is ondraaglijk,
daarom wil ik medelijden,
niet veel,
maar nu wel,
omdat ik anders niet weet,
hoe te overleven,
dan alleen,
mogen mensen mij,
troost geven.