een blik spreekt woorden,
de kus doet zijn werk,
jou aanraking mag beloven,
gevoelens worden sterk
energie schenkt zijn passie,
jou woorden maken het compleet,
geloven in dromen,
bedolven zonder je het weet
de wil lijkt sterk,
het hart wat nu spreekt,
sommige woorden niet te verdragen,
die dingen die je vergeet
dagen van frustraties,
wat komen en mag verschijnen,
niemand die mij kan vertellen,
ben ik nu de zijne?
wanneer mag ik geloven,
in iemand zijn woorden,
wanneer kan ik geloven,
in iemand zijn blik,
wanneer ben ik verkozen,
en mag ik sterven,
tot het eeuwige geluk