vroeger hadden we het fijn waarom
kon dat niet voot altijd zijn
ik wou elke seconde van de dag bij jou zijn
maar op een dag ging het mis het ging snel
en het was uit voor dat ik het wist
had toen in jou de waren gevonden
jij was volgens mij uit een ander werld gezonden
we konden goed met elkaar praten
maar ik weet nog steeds niet waarom jij mij
heb VERLATEN!!!