het liefst zou ik je breken,
die spigel op de grond smijten,
kapot gooien in stukken,
al brengt het 7 jaren ongeluk,
of is dat een fabel?
achja,
wathever..
het liefst brak ik je,
als stukken op de grond,
hoe ik eruit zie?
enof dat me boeit,
wat ik van binnen ben is een raadsel,
heb het mezelf nooit durven vragen,
wat kijk je nou?
waarom laat je mij zien?
ik wil het niet,
ga weg,
waarom blijf je naar me staren,
je ziet toch dat ik je niet ken,
hoor je mij?
ik ken je niet,
ik weet niet wie je bent,
ooit die dag,
dat ik je van de muur trek,
en je langzaam in stukken smijt,
de schaduw in dat geval breken,
en het nooit meer onder ogen hoef te komen..