Die zoen.
Die zoen.
Wat was ik een oen.
Een beetje dollen.
Grappen en grollen.
Op dat feest.
Ik ben ook zo'n beest.
En toen je lippen op mijn mond.
Hoe je daar ineens stond.
Iedereen keek.
Ik was de gene die alle blikken ontweek.
Je had spijt.
En ik kon mijn geluk en liefde niet kwijt.
Ik en jij.
Was het maar wij.
Je houdt nog steeds van haar.
Of is dat niet waar.
Wil jij weer de mijne zijn?
Opgekropte liefde doet zo pijn.
Mijn lieverd, mijn schat.
Je weet, ik heb het helemaal gehad.
Ik heb spijt.
En mijn liefde voor jou kan ik niet kwijt.
Geef me een nieuwe kans.
Ben je daarvoor zo mans?
2006 word top.
Maar zonder jou een flop.
© by Sylvjee;*