Aquarel van gedachten
Een aquarel van mijn gedachten
Omdat woorden niet meer volstaan
Vertaal ik met mijn penseel
Wat jij voor mij hebt gedaan
Gouden lijnen verhelderen het zwart
Wit is voor het positieve dat je zei
Groen, omdat ik door jou groeide
Het brak al het negatieve in mij
De kleuren vallen in elkaar
Langzaam heb je mijn pijn verzacht
Ik mis alleen nog het lichte blauw
Dat is voor de rust die je me bracht
Het wordt een morgen landschap
Heel vertrouwd en stil
Muze, heel erg bedankt
tegen jou kan ik vertellen wat ik wil