Wanneer ik verliefd word
krijgt de wereld voor mij een andere kleur.
Het geluid van de regen klinkt als muziek in mijn oren.
Wanneer ik verliefd word
klinken mijn liedjes ook verliefder.
De kleuren van de bloemen vallen in het niet bij de kleuren van mijn woorden.
Liefde is voor mij een wonder op die momenten zonder hoop.
Door de liefde gaat de zon voor altijd schijnen.
Nu is het seizoen van het bloeiende gevoel.
Alleen de liefde zonder twijfel is de redder van mijn hart.
Wanneer ik verliefd word
is er niemand die verliefder is dan ik.
voor het geven van mijn leven is er niemand zo groot als ik ,
wat ik heb verlies ik graag voor mijn liefde.
Ik ga alleen tegen het leger van verdriet vechten.
Wanneer ik verliefd word
is dat het seizoen om te blijven.
Nu is het tijd om vrolijke gedichten en liedjes te zingen.
Het is tijd om tot de morgen vroeg wakker te blijven
Wanneer ik verliefd word..........