Een leven vol verdriet,een leven met veel pijn,
je hoeft mij niet te vragen,
hoe het is om een gezond meisje te zijn.
Mijn leven bestaat gewoon uit 1 grote vraag,
steeds maar denken,welke klachten komen er nu,
mijn hart,mijn lever of mijn maag ?
Maar de dokters kunnen gewoon niet van mij verwachten,
dat ik steeds maar zal blijven vechten,
ben gewoon op van het vechten tegen mijn pijn en tegen de eindeloze nachten.
Er is maar 1 ding dat ik zou willen,
een gelukkig en gezond leven,
zonder medicijnen en zonder pillen.