Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Then
In this endless bliss I search for you
the only one who abandonned my heart
but stood in my soul
while the devils are smiling
you took me away
and left me with open arms
oh how I want to sleep
sleep and dream of what once would be
for you and me
but never lies can separate
what was fed by virgin teardrops
this night my love you'll understand
and never we will be as one
our souls will never fly away together
but they will touch in sweet black love
love of never dying peace
lies of never dying peace
because only I can see
and you can only see
what you want yourself to be.
Reacties op dit gedicht
Lilianna vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Lilianna
Gecontroleerd door:
Sunflower
Gepubliceerd op:
26 december 2005
Thema's:
[Teleurstelling]
[Liefdesverdriet]