Kijk door de bomen
Zie een lichtval
De zon schijnt door de bomen
Er ontstaat een mooie lichtval
Kijk naar beneden
Zie een dal
Een dal waar ook dat licht schijnt
En dan
Komen de wolken
En is het die mooie lichtval
Die stilletjes verdwijnt..