Eeuwigheid lijkt niet lang genoeg
Doe niet alsof je spijt hebt
ik weet dat je het niet meent
je hebt me een naar gevoel gegeven vanbinnen..
en toch ben jij m'n redder...
eeuwigheid was niet voor ons apart gelegd
meid.. je hebt me genoeg bedrogen
van je donkere kanten kwam al gauw klaarheid
en jij was nochtans de enige die me redden kon
het kan me niet schelen hoe m'n leven gaat worden zonder jou
eeuwigheid lijkt niet lang genoeg
omdat je bent weg gegaan
m'n hart kan deze angst niet meer aan
babe, ik hield nochtans zoveel van je
maar je kleineren ging te ver..
eeuwigheid lijkt niet lang genoeg
om jou te vergeten...