Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Afscheid van het gezicht...
Ik hoor je stem weergalmen
in een nacht vol angst
zie ik je er uitblinken
maar kom je niet op me af
ik moest doorgaan
zei je me nog
ik kan je niet aanraken
je bent ervan door..
ik zie je nog lopen
ik hoor je nog praten.. in m'n hoofd
ik maak me zorgen
ik heb verdriet om je
overal zie ik je gezicht om me heen
duizenden spiegels omcirkelen me
met jouw gezicht en uitstraling erin
ik kan het niet langer meer aan
als dit niet stopt
word ik nog gek
overal hoor ik je praten
maak je beslissingen in mijn plaats
ik wil dit niet meer
verlos me van dit vreemde gedoe
laat het verdwijnen
en nooit meer terug komen.
Reacties op dit gedicht
Bita vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
sultan
:
Zondag, januari 27, 2002 00:03
uzulme gecer boyle seyler. mail me als je erover wilt praten
Over dit gedicht
Auteur:
Bita
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
26 oktober 2001
Thema's:
[Verwarring]
[Verlies]
[Verandering]