Die engel van binnen
Zit die daar eigenlijk wel
Ik heb hem al zo lang
Niet gezien
Komt het soms door mij
Of is er iemand anders in jou leven
Als jij het mij eens kon zeggen
Of ik het jou zou durven vragen
Misschien zou je dan de engel weer
Laten zien
En mij de waarheid zeggen.