vlinder
een pracht met al haar kleuren
ontstaan door moeder natuur
vrijheid, ongelimiteerd
de rust die zij brengt
een golf van liefde
kijkend naar haar
gelukzaling als zij haar vleugels spreidt
en meelift met de wind
een langgekoesterde droom in vervulling
kijkend naar de schoonhied
een vlinder, zo klein maar zo mooi
voor even was ik haar...