Ik ben er
Je hebt het moeilijk kind
maar durf met Mij te gaan
Ik help je er doorheen
dat heb Ik steeds gedaan
Ik ben nu heel dicht bij je
Ik laat je niet alleen
waar jij nog tegenaan kijkt
daar kijk Ik overheen
Laat dan de bange hoop
maar zachtjes rustig gloeien
Ik maak voor jou een tuin
waarin de bloemen bloeien
En jij mag daarin wandelen
totdat je vrede vindt
Ik heb voor je gezorgd
en doe dat nu ook , kind
Imka