Ineens vertrok je
angst in je ogen af te lezen
bang voor het onbekende
liet jij ons in de steek
Je was alleen zo machteloos
wij met zn allen vol ongeloof
dikke tranen rollen
nog steeds
Een vriend kwam je achterna
precies dezlefde tijd
een halfjaar later
Niet meer alleen
Niet meer bang zijn
je bent samen
Wij zijn bang
bang voor het onbekende
Eergisteren
weer een vriend verloren
boos, verdriet en ongeloof
Waarom?
Langzaam komt het einde van het jaar in zicht
bang voor wat komen gaat
maar blij dat jullie niet alleen zijn
Doen jullie rustig aan
En neem aub niet iedreen avn ons vandaan
waak over ons
laat ons niet alleen
we houden van jullie