Je kijkt me aan
met ogen vol van pijn,
je bent verblind
door je eigen ik,
je smeekt me:
laat me gaan
ik kan dit niet langer aan!
Je bent geworden
wat je nooit had willen zijn,
je bent tiener
maar smeekt me om weer
kind te mogen zijn.
Je bent...
meer dan ik ooit zal zijn.
-xxx-jes kimmy