Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
02
02
elke ochtend is het kouder
de vorst heeft ons in haar
greep niets lijkt haar in de
weg te staan steeds meer
winterse elementen komen
op ons af eten we vandaag
sneeuw vraagt de blonde
krullenbol als hij de vlokken
tegen de ramen ziet glijden
zijn energie is onstuitbaar
wanneer zijn vader zijn hoofd
weer bedekt krijgt hij een
kus hij geniet van de aandacht
de vlokken zetten door zodat
de nacht minder donker is
al het zichtbare is bedekt
we kunnen puzzelen om wat
er is verbeelding laten werken
geïnspireerd worden zonder
uit te glijden dat glijden komt
heel spoedig 2006 inglijden
29DEC2005 2222
Reacties op dit gedicht
wileo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
wileo
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
29 december 2005
Thema's:
[Delen]
[Leven]
[Nieuwjaar]