Zeur niet zo
Een wandeling door het bos
Dat doet me goed
Ik voel me vrij, ik voel me fijn
Zo zou het altijd moeten zijn
Mensen kunnen wel zeuren.
Over hoe de wereld is
Maar kijk dan naar de natuur
En zeur niet zo
Ik zwem in een meer
Wat een genot
Ik voel me vrij, ik voel me fijn
Zo zou het altijd moeten zijn
Mensen kunnen wel zeuren
Over hoe de wereld is
Maar kijk dan naar de natuur
En zeur niet zo
Ik zit aan het strand
De zee danst
Ik voel me vrij, ik voel me fijn
Zo zou het altijd moeten zijn
Mensen kunnen wel zeuren
Over hoe de wereld is
Maar kijk dan naar de natuur.
En zeur niet zo
Ik loop over straat.
Drukte overal.
Ik voel me klein, ik voel me leeg.
En aan het einde
Van deze lange steeg…
Zeuren de mensen