Op een station waar ik helemaal niet moet zijn
In de trein in slaap gevallen
Onder invloed van bier en ghb
Een gevoel dat mij toch moet bevallen
Dat doet het ook, dat is nou juist het probleem
Even alles en iedereen om me heen vergeten
Maar het lost eigenlijk niks op
En dat zou ik toch juist moeten weten
Wat doet het allemaal met me?
M'n maag en lichaam helemaal overstuur
Ik ben gewoon iemand anders op deze momenten
Staat het me allemaal niet veels te duur?
Ik heb gewoon totaal geen idee meer
Ik ben helemaal van de kaart
Ik weet niet meer wat goed of slecht is
Of waar het schip heen vaart
Misschien is het gewoon niet goed voor me
En moet ik er mee stoppen, er gewoon mee kappen
Want dit is niet hoe het leven werkt
Ik probeer nu aant leven te ontsnappen
Maar ik kan het zo vaak tegen mezelf zeggen
Ik doe het volgende week toch weer
Even helemaal verlost van mezelf en het leven
En dat voelt zo goed, keer op keer
*ik heb dit geschreven toen ik onder invloed was van drank en drugs en dacht dat ik een helder moment had, nu ik nuchter ben vind ik het allemaal wat overdreven, ik maak gewoon lol in mijn leven, maar toch zet het me wel aan het denken*