Zo attent en lief
Ver weg was ik ..
Een ontsnapping aan de sleur en twijfels
Jij kon mij bereiken..
Mijn gezicht verscholen achter mijn masker voor de nacht
Op zoek naar ontwetendheid,kwam ik jou tegen
Het voelde goed door jou vastgehouden te worden
Nu is het doek gevallen en kan ik niet langer verantwoorden
,wat ik voel....