Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
My sanity
When the knife is near the flesh
When the tongue is near the lie
When the massacre begins
With a laughter or a cry
With the raising of the knife
When the hart raises its pound
When the stabbing goes with ease
When the blood colours the ground
When the rage has been wear off
When he got what he deserve
With the grin reaches the mouth
When the signal reaches nerve
With desire in my heart
When I dig the shallow grave
When sanity takes its place
Because the death is what I crave
Reacties op dit gedicht
Drown vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
*_KOALIE_*
:
Zaterdag, december 31, 2005 17:01
super
Drown
:
Vrijdag, december 30, 2005 18:46
was ik dit?
Drown
:
Vrijdag, december 30, 2005 18:46
Over dit gedicht
Auteur:
Drown
Gecontroleerd door:
~Marina~
Gepubliceerd op:
30 december 2005
Thema's:
[Kwaad]
[IK]
[Dood]