je bent in mijn leven gekomen,heel toevallig,heel uniek
als we het de mensen vertellen,zij lachen zich een kriek.
Niet zomaar in de discotheek,niet zomaar via de chat,
nee gewoon tijdens de werkuren brachten ze deze lieve schat
In het begin was het raar,zomaar een vreemde man,
die van de ene moment op de andere mijn hartje veroveren kwam.
Wist eerst niet hoe te reageren toen ik de eerst keer voor je stond,al gauw nam jij de stoere woorden in de mond.
Ik kwam de 2 meter voorbij, dit was de eerste moment dat ik je zag van heel dichtbij.
Vanaf die dag zette je een stap in mijn leven,
heel even was het voor mij beven,dit was de ommekeer in mijn leven.Ik zette mijn huwelijksplannen opzij
Gedaan met de slagen,de pijn,de vernederingen,de leugens,
Ineens dankzij jou had ik weer vleugels.
het was moeilijk deze vleugels te spreiden
maar jij hielp me daarbij door me te begeleiden.
Ik heb opnieuw de positieve kijk van het leven gevonden
zomaar,zo plots heb jij me in mijn leven vastgebonden.
Ik hou van jou ik stuur het je 1000 keer
je bent alles voor me, met net dat ietsje meer
speciaal voor mijn ventje Peter xxx love end kissesxxx