Is het nogal hectisch geweest
Veel veranderingen
Veel vernieuwingen
Als ik terugkijk op dit jaar
Is dat ook zeker met een traan
Een afsluiting van het een
Een start van het ander
Vrolijke momenten, veel lol
Pijnlijke momenten, verdriet
Emoties en gevoelens
Dicht met elkaar verbonden
Maar het belangrijkste van dit jaar
Zijn de leermomenten geweest
De manier waarop ik nu in het leven sta
De kracht van m'n eigen geest
En deze ontwikkeling komt niet vanzelf
Niet alleen gebeurtenissen
Maar ook de mensen
Maken tot wie ik ben
Ik heb dit jaar een engel mogen ontmoeten
Haar naam is Alana
Ze raakte binnen no-time
Mijn hart, mijn ziel
En ik bewonder haar enorm
Om wie ze is en wat ze doet
Haar persoonlijkheid
Het warme gevoel wat ze me geeft
Zij heeft mij bewust en onbewust
Geholpen om mezelf te vinden
Om mijn gevoel en gedachten te scheiden
Ze laat me zien wat geluk betekent
Dus mijn vooruitzichten voor 2006 zijn goed
Ik zie alleen maar een mooi jaar voor me
Ookal zullen er heus wel tegenslagen komen
Ik ben er klaar voor
En met deze engel aan mijn zijde
Wordt alles alleen maar kleuriger
Zal niets me te veel worden
En zal ik genieten van het leven